AKCIJA TEDNA ! KODA: AKCIJA5 ZA DODATNI -5% POPUST NA VSE
Sveče nasveti

Zdravilne lastnosti čebeljega voska

cebelji vosek

Vsi poznamo stranski proizvod, čebelji vosek. Vendar ali veste katere so vse dobre lastnosti le tega in kako vam lahko pomagajo ? V tem prispevku se naučite vse to, ter si poglejte ročno izdelane izdelke iz čebeljega voska.

Čebelji vosek vam lahko pomaga pri :

1. Sveče iz čebeljega voska Bioorganica so 100 % naravne, narejene iz čistega slovenskega čebeljega voska. So naravno brez kemikalij in parafina.

2. Sveče iz čebeljega voska čistijo zrak saj sveče iz čebeljega voska v zrak sproščajo negativne ione, ki čistijo tako, da delci v zraku, kot so prah, toksini in celo vonjave, zaradi statične elektrike padejo na tla. Zdi se, da je to razlog, zakaj astmatike ali alergike sveče iz čebeljega voska ne dražijo. Nasprotno, poročila v preteklosti so pokazala, da so parafinske sveče “nepriznan vir izpostavljenosti onesnaženosti zraka v zaprtih prostorih, vključno z znanimi rakotvornimi snovmi za ljudi”.

3. Sveče iz čebeljega voska gorijo čisto in skoraj ne izpuščajo saj ali črnega dima. Tako vaše stene ne bodo imele črnih madežev, ki jih je zelo težko odstraniti! Vse organske spojine pri sežigu proizvedejo nekaj saj zaradi nepopolnega zgorevanja. Čebelji vosek gori bolj vroče kot parafinski vosek in bo zato imel manj saj.

4. Sveče iz čebeljega voska gorijo močneje s čudovitim toplim sijajem. Oddajajo naravno svetlobo istega svetlobnega spektra. To pomaga ustvariti popolno vzdušje za obedovanje ali za miren trenutek meditacije, branja ali ko ste v kopeli!

5. So hišnim ljubljenčkom prijazne ! Sveče iz čebeljega voska ne škodijo vašim ljubljenčkom! Številne dišeče sveče s sintetičnimi dišavami dražijo mačke in pse, saj v zrak sproščajo toksine, ki jih vdihavajo hišni ljubljenčki in ljudje! Male živali so na splošno bolj občutljive na te toksine. Poleg tega mi uporabljamo samo stenje iz 100 % naravnega bombaža.

6. Naravni čebelji vosek je najmanj predelan naravni vosek za sveče, ki je tudi 100% biorazgradljiv. Parafinske sveče gorijo veliko hitreje kot čebelji vosek in so bistveno manj trajnostne. Izbirajte med svečami iz čebeljega voska s čudovitim stebrom iz satja ali večernimi svečami, da izkusite lepoto in privlačnost sveč iz čebeljega voska v svojem domu!

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Označi polja za prikaz. Druga bodo skrita. Povleci in spusti za preurejanje naročila.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Primerjaj