ČRNI PETEK ! KODA: BLACK8 ZA DODATNI -8% POPUST NA VSE !
Top novi izdelki

Naravna nega las z lesenimi glavniki

nega las

V kolikor imate slabe, krhke, mastne ali suhe lase, je možnost, da se ne lotevate nege las pravilno oz. potrebujete popraviti ene in iste napake zaradi katerih so vaši lasje v takšnem stanju. V spodnjem prispevku boste izvedeli kako vam lahko pomaga naravna nega las z lesenimi glavniki in lesenimi krtačami in kako se pravilno neguje vaše lasišče.

Pravilno česanje las

Pravilno česanje las se izvaja 2-3krat na dan za dolgoročni dosežek sijaja in elastičnosti. Priporočljivo je, da postopek izvedete na svežem zraku. Da pa las ne poškodujete in jih ustrezno očistite, je potrebno najprej začeti s konicami, in nato se postopoma premikati navzgor in razvozlati vozličke. S tem boste preprečili morebitne poškodbe.

nega las

Za česanje res dolgih las, je potrebno postopek izvesti previdno iz začeti najprej s konicami in nato nadaljevati postopek čez celotno lasišče. Za ustrezno nego in morda krhke in suhe lase je priporočljiva uporaba pilinga ali tonika za lase. Le tega nežno vnesite z masažo, da se vpije. Morebitne mastne lase je potrebno česati manj pogosto, a bo dovolj le zjutraj in zvečer.

Razlike v materialih pri lesenih glavnikih

Leseni glavniki so lahko izdelani iz različnih materialov kot so: plastika, lesa, kovina, lupina želve, s ščetinami… ipd. Kovinski glavniki se ne smejo uporabljati pri barvanih in mokrih laseh. Plastični glavniki se odsvetujejo dolgoročno saj ustvarjajo statični učinek. Glavniki iz lupine želve so dragi in ne poškodujejo las in so tudi priporočljivi.

leseni_glavnik_uporaba

Najbolj je v trendu in obenem vsestranska alternativa naravna nega las z lesenimi glavniki in lesenimi krtačami. So naravno izdelani iz lesa ter brez umetnih materialov kateri bi vam lahko škodili, zato so primerni za nego las. Z lesenimi glavniki bodo vaši lasje gladki, zdravi in mehki.

Mokri lasje

nega_lasisca

Mokri lasje po umivanju so lahko oslabljeni in se zato lažje poškodujejo. Najbolj priporočljivo je, da počakate, da se posušijo in jih nato nežo razčešete z glavnikom. Za razčešavanje las je priporočljivo, da začnete od vratu do konca, ki se gibljejo na straneh in čelni del. To pomaga izboljšati pretok krvi v lasišču in s tem okrepiti lasne mešičke.

Naše lesne glavnike Bioorganica najdete tudi v podjetju KWOOD, kjer imajo v ponudbi veliko izbiro modnih dodatkov slovenske izdelave. Izdelke si lahko ogledate na spletni strani www.kwood.si. Za več info. pa jih lahko kontaktirate na info@kwood.si

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Označi polja za prikaz. Druga bodo skrita. Povleci in spusti za preurejanje naročila.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Primerjaj