ČRNI PETEK ! KODA: BLACK8 ZA DODATNI -8% POPUST NA VSE !
Nasveti za masažo Nega in sprostitev v kopalnici Nega suhe kože Sveče nasveti

Kako si pomagati z Aromaterapijo ?

diseca_sveca

Kako si pomagati z Aromaterapijo ? Najprej je potrebno pravilno razumeti izraz aromaterapija, in spoznati pomen le tega, za uporabo in izvajanje terapij. Aromaterapija je veja komplementarne medicine, katero delimo na Klinično Aromaterapijo, Medicinsko Aromaterapijo ali Holistično Aromaterapijo. Sami doma si ne morete ustvariti enako Aromaterapijo kot bi jo prejeli s strani strokovno usposobljenih terapevtov ali medicinskega osebja. Si pa lahko ustvarite umirjeno ali sproščeno okolje z uporabo eteričnih olj, katere najdemo tudi v dišečih svečah ali dišečih voskih.

Zgodovina in razvoj Aromaterapije sega že v čase Egipčanov, nato Grkov in Rimljanov. Potem se je zelo razširila njena uporaba tudi na Kitajskem zeliščarstvu, kjer jo uporabljajo že stoletja. Danes jo uporabljamo v širokem spektru, zaradi njenih dobrih lastnosti in zdravilnih učinkov.

Kako si pomagati z Aromaterapijo ?

nega_telesa

V kolikor si jo želite preizkusiti tudi sami, vam svetujemo le izvedbo pri strokovnjakih. Velika verjetnost je ,da eterična olja katera so na trgu niso v skladu s kakovostjo za uporabo pri terapiji. Strokovnjaki namreč opozarjajo, da od vseh eteričnih olj katere najdemo na trgu je le 2% takih, kateri so primerni za izvajanje tovrstne terapije.

Danes se zaradi konkurenčnosti in želje po čim nižjih cenah podjetij, velikokrat zgodi, da olja redčijo. Le ta nato niso enako kakovostna ali vsebujejo neželene primesi.

Aromaterapija za domačo uporabo

V kolikor želite, si lahko ustvarite tovrstno terapijo kar sami doma. Izvedba je namreč na lastno odgovornost, saj lahko v primeru uporabe nekakovostnih eteričnih olj pride do alergij na koži ali drugih neželjenih stranskih učinkov.

Kot alternativo, lahko uporabite tudi dišeče sveče ali dišeče voske, katere imamo v ponudbi, z različnimi dišavami in eteričnimi olji. Sveče in voski so izdelani le iz 100% naravnega voska in eteričnih olj, kar vam zagotavlja čisto izgorevanje. Tako si boste pričarali mirno in sproščeno vzdušje v vaših prostorih.

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Označi polja za prikaz. Druga bodo skrita. Povleci in spusti za preurejanje naročila.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Primerjaj