ČRNI PETEK ! KODA: BLACK8 ZA DODATNI -8% POPUST NA VSE !

Dostava in načini plačila

Dostava in načini plačila

1. Stroški pošiljanja

Stroški paketnega pošiljanja:

GLS plačilo TRR: 3.99

GLS plačilo po povzetju: 4,88 €

Pri naročilih nad 70 € poštnina brezplačna !

2. Čas dostave

V roku 1-2 delovnih dni od oddaje naročila (načeloma pa že naslednji delovni dan). V primeru da izdelka ni na zalogi vas obvestimo.

3. Možnost pošiljanja

Na blagajni lahko izberete pošiljanje preko sledečih kurirskih služb:

GLS kurirska služba

4. Način plačila

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov (izberete ob vnosu podatkov za oddajo naročila):

* Plačilo z gotovino Po povzetju

* Plačilo Po predračunu

Plačilo z gotovino po povzetju:
Naročeno blago plačate dostavljalcu (GLS) z gotovino/kartico, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Stroški dostave so navedeni v naročilu.

Prevzem na GLS paketomatu:

Za občasne pošiljatelje so GLS Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo. Služijo kot priročne prevzemne ali oddajne točke. GLS Paketne trgovine imajo zelo dolge delavnike, GLS Paketomati pa so na voljo 24 ur na dan. V Sloveniji jih je več kot 800 Paketnih trgovin in 250 Paketomatov. Plačilo na Paketomatih je možno zgolj S KARTICO. Več o paketomatih si preberite TUKAJ. Vse Parcel Shop poslovalnice in njihov delovni čas lahko vidite TUKAJ.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. Ob dostavi v Paketomat lahko plačate samo s kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43% od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com).


Plačilo po predračunu:
Če izberete plačilo po predračunu, boste po zaključenem naročilu na vaš e-naslov prejeli vsa potrebna navodila za izvedbo transakcije. Znesek lahko plačate samo preko spletnega bančništva. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net …), Metoda plačila preko spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša in je zato tudi najbolj zaželena.

Zavrnitev prevzema paketa: V primeru zavrnitve/neprevzema paketa (v kolikor nas naročnik ne obvesti o naknadno nastali nepredvideni okoliščini), si podjetje Luka Kočar ODD (Bioorganica.si), pridržuje pravico zaračunati nastale stroške ( stroški pošiljanja, Return service, pakiranje, postopek stornacije) v višini 10 €.

Vaše naročilo postane veljavno ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila.

Če imate vprašanje v zvezi z plačili nas povprašajte po elektronski pošti na info@bioorganica.si ali nas pokličite na tel. št.: 070 607 705.

Označi polja za prikaz. Druga bodo skrita. Povleci in spusti za preurejanje naročila.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Primerjaj